2010. augusztus 16., hétfő

Tartalmas semmittevés

A reggeli ébresztő minden létező formája elmaradt - vélhetően, mivel a Ferragosto idején senki sem hajlandó dolgozni, még az sem, aki amúgy előszeretettel bontja a falakat a fejünk felett - ráadásul egy ideig még Orlando becses személyét sem kellett kerülgetnünk a konyhában (habár ez az állapot hamar megváltozott - ha minket kérdeztek, túúúúl hamar). A szokásos vajas kétszersültünket magunkba tömve visszatértünk a szobánkba, ami egyébként afféle menedék is (többnyire mert itt rejtjük el a dugikaját, nem mellesleg a gép és egyúttal a net is itt érhető el). Olvasgattunk, este, na jó, délutánfelé nekiálltunk a pizzának és a palacsintának.
Nem sül... :(
Előbbi fél órányi pirulás után sem volt hajlandó készre sülni, utóbbi viszont egész türhetőre sikeredett. Orlando is megkóstolta, ő példának okáért egy "buono" jelzővel illette.
Zorró-palacsinta
Végigkritizáltunk egy igencsak... khm... érdekes, "amatőr filmet", aztán - ha már úgyis benne voltunk a komolytalanságban - megnéztük a Mátrix-paródiának szánt Vektort, és csak ezek után mentünk el fürdeni, persze ezt követően sem feküdtünk le úgy valójában. Az csak hatkor történt meg. Bizony, akkor...

3 megjegyzés:

  1. Szerintem nem...
    Keresztanya mire gondolsz??? Mirelit palacsinire? vagy azt feltételezed, hogy nincs tej, liszt és tojás???

    VálaszTörlés