2010. augusztus 26., csütörtök

Stare per partire

Bár hihetetlenül hangozhat azok után, hogy hajnalban feküdtünk le, mégis gond nélkül felkeltünk még jóval dél előtt. Tojásrántottát ettünk reggelire, összekészülődtünk, ezúttal előre behűtött vízzel indultunk neki a hőségnek, az előző nap eseményeiből tanulva. A homok továbbra is forró volt, a víz már kevésbé tiszta, mint az előző alkalmakkor, a nap azonban ugyanolyan intenzíven ontotta ránk a sugarakat, mint mindig. Fájós, kipirosodott bőrünk sajogva, égve fogadta az élményt. Eldöntöttük, hogy utolsó alkalomhoz mérten, igyekszünk úgy eltölteni az időt, ahogy a legkényelmesebb számunkra. Béreltünk napozó ágyakat, így nem kellett a homokba feküdni, a hőséget azonban még így sem tudtuk végleg száműzni. Tettünk rá sikertelen kísérleteket, de végül mégis feladtuk.
Késő délután elindultunk hazafelé, újabb égési sérülésekkel gazdagodva. A járműveken olvasgattunk, vagy beszélgettünk, ahogy épp alakult.
A Termininél megpróbáltunk kenőcsöt venni, de gondok adódtak a kártyával, amit csak nagy nehézségek árán tudtunk orvosolni.
Összepakoltuk a holmink legnagyobb részét, hogy másnap már csak a maradékot kelljen valahogy beszuszakolni a bőröndökbe. Ettől persze rögtön ránk tört a búcsúzhatnék hangulata.
Vegyes érzelmekkel eltelve ültünk ki az erkélyre még egy utolsó csevej erejéig, aztán kimerülten feküdtünk le, hogy utolsó római éjszakánk legnagyobb részét alvással töltsük el. Kivételesen.

4 megjegyzés:

  1. Kicsit szomorkás a hangulatom máma:D De azért örülök, hogy jól telt a kiruccanás és annak is, hogy hazajöttök és lesznek képek, meg élménybeszámoló... Ja és na felejtsük a www.mikroezust.hu t sem:D

    VálaszTörlés
  2. De jó lesz itthon!
    - Mindig nyitva van a tescó:)
    - nincs az a fullasztó hőség
    - nem megy az a rusnya homok a szemetekbe stb
    - a bkv isteni:)
    - nincsennek beszólós olaszok
    - már nincs szúnyog
    JA ÉS KEZDŐDIK A SULI!!!XDDD

    VálaszTörlés
  3. minden jó ha a vége jó. de vajon tényleg jó???

    Józsi

    VálaszTörlés
  4. Látom Józsikánk elmélkedős állapotában van:D Na de tényleg... Ide hiányzik még egy bejegyzés a hazaútról, hogy épségben megérkeztetek, stb. Ja és persze az elmaradhatatlan www.mikroezust.hu :D

    VálaszTörlés